Τσελσι Μαντσεστερ Σιτι Καναλι : Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι Στοίχημα Προγνωστικά 10/02/19 ... : Κορυφαίος παίκτης του αγώνα, ήταν ο σέρχιο αγουέρο, ο οποίος με δύο τρομερά τελειώματα στο.. Για δεύτερη σερί χρονιά και τρίτη φορά την τελευταία τετραετία, η μάντσεστερ σίτι κατέκτησε το league cup αγγλίας. Μικρό πλεονέκτημα με φόντεν στο 90'. Στο πρώτο ημίχρονο θαρρείς αγωνιζόταν μόνη της στους φρενήρεις ρυθμούς που μόνο εκείνη ξέρει. Οι «πετεινοί» με τα εκτός έδρας γκολ πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Στο «ολντ τράφορντ» διεξάγεται η «μάχη» του μάντσεστερ με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη θέλουν και για λόγους γοήτρου.

Τίτλου απόψε στο «στάμφορντ μπριτζ». Τεράστιο τρίποντο για την τσέλσι στο πιο ωραίο παιχνίδι στην αγγλία μετά την επανέναρξη! Λέστερ και μάντσεστερ σίτι διεκδικούν το πρώτο τρόπαιο. Έδωσε την μπάλα στην τσέλσι για να κάνει αυτή το παιχνίδι και με ενισχυμένο κέντρο αλλά και με τον ρούνι να γυρίζει πολύ πίσω και να βοηθά τους μέσους, κατάφερε να επιβάλει τελείως αργό ρυθμό στο ματς. Σάββατο, 08 δεκεμβρίου 2018 22:31.

Ενδιαφέρον της Έβερτον για Τζέκο
Ενδιαφέρον της Έβερτον για Τζέκο from fws.gr
Η «συνταγή» του σερ αλεξ ήταν απλή: Ύστερα από ένα πρώτο μέρος χωρίς γκολ, ο ντε μπρόινε με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ στο 48΄. Λέστερ και μάντσεστερ σίτι διεκδικούν το πρώτο τρόπαιο. Η σίτι ήταν και πάλι κυρίαρχη. Το ξύλο και οι κόκκινες που έπεσαν στο τέλος του αγώνα ανάμεσα στους παίκτες της μάντσεστερ σίτι και της τσέλσι. Τεράστιο τρίποντο για την τσέλσι στο πιο ωραίο παιχνίδι στην αγγλία μετά την επανέναρξη! Πέντε τέρματα σε 17' λεπτά στο πρώτο ημίχρονο κι άλλα δύο. Στο «ολντ τράφορντ» διεξάγεται η «μάχη» του μάντσεστερ με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη θέλουν και για λόγους γοήτρου.

Το ξύλο και οι κόκκινες που έπεσαν στο τέλος του αγώνα ανάμεσα στους παίκτες της μάντσεστερ σίτι και της τσέλσι.

Σάββατο, 08 δεκεμβρίου 2018 22:31. Η τσέλσι είναι η υπεύθυνη για την αλλαγή στην κορυφή της premier league. Παράλληλα, οι φίλοι του αγγλικού ποδοσφαίρου θα παρακολουθήσουν και τις αναμετρήσεις άστον. Για δεύτερη σερί χρονιά και τρίτη φορά την τελευταία τετραετία, η μάντσεστερ σίτι κατέκτησε το league cup αγγλίας. Οι παίκτες του παμε στοιχημα του οπαπ έχουν την ευκαιρία να ποντάρουν στις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις. Πατηστε να φορτωσει ο player αμα εχει ads βγαλτε τα δεν ειναι δικα μας τα ads ειναι βλακειες ! Φέτος, η τσέλσι επιβεβαιώνει την ανωτερότητά της, αλλά και το γεγονός ότι η συμπολίτισσά της βρίσκεται σε κρίση (μια νίκη σε δέκα ματς). H bwin στηρίζει τις πρωτοβουλίες των γιατρών του κόσμου για τους πυρόπληκτους. Κορυφαίος παίκτης του αγώνα, ήταν ο σέρχιο αγουέρο, ο οποίος με δύο τρομερά τελειώματα στο. Υποχρέωσε τη μάντσεστερ σίτι στην πρώτη της ήττα. Λέστερ και μάντσεστερ σίτι διεκδικούν το πρώτο τρόπαιο. Η σίτι ήταν και πάλι κυρίαρχη. Εννέα ομάδες της premier league προσπάθησαν να μπλοκάρουν την άρση της τιμωρίας της σίτι.

Πέντε τέρματα σε 17' λεπτά στο πρώτο ημίχρονο κι άλλα δύο. Παράλληλα, οι φίλοι του αγγλικού ποδοσφαίρου θα παρακολουθήσουν και τις αναμετρήσεις άστον. Οι παίκτες του παμε στοιχημα του οπαπ έχουν την ευκαιρία να ποντάρουν στις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις. H bwin στηρίζει τις πρωτοβουλίες των γιατρών του κόσμου για τους πυρόπληκτους. Πατηστε να φορτωσει ο player αμα εχει ads βγαλτε τα δεν ειναι δικα μας τα ads ειναι βλακειες !

LIVE: ΤΣΕΛΣΙ - ΜΠΑΓΕΡΝ & ΝΑΠΟΛΙ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
LIVE: ΤΣΕΛΣΙ - ΜΠΑΓΕΡΝ & ΝΑΠΟΛΙ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ from fws.gr
Παράλληλα, οι φίλοι του αγγλικού ποδοσφαίρου θα παρακολουθήσουν και τις αναμετρήσεις άστον. Υποχρέωσε τη μάντσεστερ σίτι στην πρώτη της ήττα. Λέστερ και μάντσεστερ σίτι διεκδικούν το πρώτο τρόπαιο. Τεράστιο τρίποντο για την τσέλσι στο πιο ωραίο παιχνίδι στην αγγλία μετά την επανέναρξη! Τίτλου απόψε στο «στάμφορντ μπριτζ». H tσέλσι νικήτρια του ντέρμπι με τη μάντσεστερ σίτι. Σάββατο, 08 δεκεμβρίου 2018 22:31. Εννέα ομάδες της premier league προσπάθησαν να μπλοκάρουν την άρση της τιμωρίας της σίτι.

Κορυφαίος παίκτης του αγώνα, ήταν ο σέρχιο αγουέρο, ο οποίος με δύο τρομερά τελειώματα στο.

Υποχρέωσε τη μάντσεστερ σίτι στην πρώτη της ήττα. Τεράστιο τρίποντο για την τσέλσι στο πιο ωραίο παιχνίδι στην αγγλία μετά την επανέναρξη! Σάββατο, 08 δεκεμβρίου 2018 22:31. H tσέλσι νικήτρια του ντέρμπι με τη μάντσεστερ σίτι. Μικρό πλεονέκτημα με φόντεν στο 90'. Εννέα ομάδες της premier league προσπάθησαν να μπλοκάρουν την άρση της τιμωρίας της σίτι. Δύσκολα τα πράγματα για τον μαουρίτσιο σάρι στην τσέλσι. Ύστερα από ένα πρώτο μέρος χωρίς γκολ, ο ντε μπρόινε με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ στο 48΄. Κορυφαίος παίκτης του αγώνα, ήταν ο σέρχιο αγουέρο, ο οποίος με δύο τρομερά τελειώματα στο. Το ξύλο και οι κόκκινες που έπεσαν στο τέλος του αγώνα ανάμεσα στους παίκτες της μάντσεστερ σίτι και της τσέλσι. Φέτος, η τσέλσι επιβεβαιώνει την ανωτερότητά της, αλλά και το γεγονός ότι η συμπολίτισσά της βρίσκεται σε κρίση (μια νίκη σε δέκα ματς). Τίτλου απόψε στο «στάμφορντ μπριτζ». Οι «πετεινοί» με τα εκτός έδρας γκολ πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι παίκτες του παμε στοιχημα του οπαπ έχουν την ευκαιρία να ποντάρουν στις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις. Η τότεναμ απείλησε πρώτη με τον κέιν να κάνει ανάποδο ψαλίδι και τον γκατζανίγκα να μαζεύει χωρίς τελικός champions league: Τίτλου απόψε στο «στάμφορντ μπριτζ». Το ξύλο και οι κόκκινες που έπεσαν στο τέλος του αγώνα ανάμεσα στους παίκτες της μάντσεστερ σίτι και της τσέλσι. Live στοίχημα με live streaming*, live scores και γρήγορο cash out* με πολλές επιλογές σε κορυφαίες αποδόσεις!

«Bloko Cup» είναι αυτό και ο Ολυμπιακός πρέπει να μοχθήσει ...
«Bloko Cup» είναι αυτό και ο Ολυμπιακός πρέπει να μοχθήσει ... from fws.gr
Πέντε τέρματα σε 17' λεπτά στο πρώτο ημίχρονο κι άλλα δύο. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα! Υποχρέωσε τη μάντσεστερ σίτι στην πρώτη της ήττα. Δείτε live και τις «μάχες» των μάντσεστερ σίτι, άρσεναλ, τότεναμ για το fa cup, καθώς και τις αναμετρήσεις των παρί, μονακό, πόρτο και σπόρτινγκ. Η «συνταγή» του σερ αλεξ ήταν απλή: Live στοίχημα με live streaming*, live scores και γρήγορο cash out* με πολλές επιλογές σε κορυφαίες αποδόσεις! * η σίτι κατέκτησε το λιγκ καπ πέρυσι, η τσέλσι το 2015. Κορυφαίος παίκτης του αγώνα, ήταν ο σέρχιο αγουέρο, ο οποίος με δύο τρομερά τελειώματα στο.

Δείτε live και τις «μάχες» των μάντσεστερ σίτι, άρσεναλ, τότεναμ για το fa cup, καθώς και τις αναμετρήσεις των παρί, μονακό, πόρτο και σπόρτινγκ.

Πατηστε να φορτωσει ο player αμα εχει ads βγαλτε τα δεν ειναι δικα μας τα ads ειναι βλακειες ! Τεράστιο τρίποντο για την τσέλσι στο πιο ωραίο παιχνίδι στην αγγλία μετά την επανέναρξη! Το ξύλο και οι κόκκινες που έπεσαν στο τέλος του αγώνα ανάμεσα στους παίκτες της μάντσεστερ σίτι και της τσέλσι. Η τότεναμ απείλησε πρώτη με τον κέιν να κάνει ανάποδο ψαλίδι και τον γκατζανίγκα να μαζεύει χωρίς τελικός champions league: Μικρό πλεονέκτημα με φόντεν στο 90'. Τίτλου απόψε στο «στάμφορντ μπριτζ». Για δεύτερη σερί χρονιά και τρίτη φορά την τελευταία τετραετία, η μάντσεστερ σίτι κατέκτησε το league cup αγγλίας. Η «συνταγή» του σερ αλεξ ήταν απλή: Παράλληλα, οι φίλοι του αγγλικού ποδοσφαίρου θα παρακολουθήσουν και τις αναμετρήσεις άστον. Σάββατο, 08 δεκεμβρίου 2018 22:31. Οι παίκτες του παμε στοιχημα του οπαπ έχουν την ευκαιρία να ποντάρουν στις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις. Φέτος, η τσέλσι επιβεβαιώνει την ανωτερότητά της, αλλά και το γεγονός ότι η συμπολίτισσά της βρίσκεται σε κρίση (μια νίκη σε δέκα ματς). Ύστερα από ένα πρώτο μέρος χωρίς γκολ, ο ντε μπρόινε με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ στο 48΄.

Η πρωταθλήτρια μάντσεστερ σίτι διεκδικεί για πρώτη φορά τον τίτλο, έχοντας αποκλείσει την παρί σεν ζερμέν στα ημιτελικά, ενώ η τσέλσι, τροπαιούχος το 2012, άφησε έξω τη ρεάλ μαδρίτης τσελσι. Η «συνταγή» του σερ αλεξ ήταν απλή: